Parox 000 CA

%25
10.055,07 TL
13.406,77 TL
Stok Kodu
PXC
Kumaş veya Suni Deri Rengi
Fiyat
12.187,97 TL + KDV
2.513,77 TL den başlayan taksitlerle!!
Ürün Paylaş :

 Parox 000CA


Parox 000CA,yönetici ve çalışma koltuğu arayanlar için tasarlanmış ideal bir modeldir. Parox 000CA yönetici koltuğu, hareketli kolları ve hareketli başlığı sayesinde kullanıcısına ergonomi ve rahatlık sunmaktadır.Değişik konumlarda kilitlenebilen sırt yatma özelliğine sahip olup, bu özellik çift kollu kuyruklu tilt mekanizma ile kontrol edilmektedir.Bu mekanizma ile hem yükseklik ayarı hem de sırt yatırma ayarı yapabilmektedir. Diğer koltuklarımızda olduğu gibi Parox 000CA modelimiz inde oturak kısmının altında bulunan ayar butonunu sayesinde kilonuza göre sırt yatış sertliğini ayarlayabilirsiniz. Bu özellikleri Parox 000CA modelimizi,uzun çalışma saatlerinde bile kullanıcısını rahat ettirecek bir ürün haline getirir.Sürtünme katsayısı yüksek kumaş ve suni deri döşeme seçeneklerine sahip olan Parox 000CA,aynı zamanda sessiz tekerlek olarak bilinen sert zeminlerde sürtünmeyi en aza indirip gürültüyü azaltan daha sessiz tekerleklere sahiptir.Ofis çalışma koltuklarının oturak bölümleri genellikle sünger malzemelerden imal edilir. Bu noktada kullanılan süngerlerin üretimi iki farklı yöntem ile yapılmaktadır. 1. yöntem, blok süngerlerin kesilerek şekillendirilmesi, diğer bir yöntem ise dökme sünger olarak tabir edilen bir teknoloji ile üretimdir. Bu yöntem, kesme/blok sünger uygulamasına göre daha zor ve daha ciddi bir teknoloji gerektiren bir yöntemdir. Kalıplara dökülerek şekillendirilen süngerler, oturum konforu ve dayanıklılık gibi ekstra özellikler içerir. Zamanla çökme yapmaz, deformasyona uğramaz. Diğer modellerimizde olduğu,Parox 000CA modelimizde de dökme sünger kullanılmıştır. Parox 000CA modelimizin ayağı ve kolları alüminyum olarak üretilmiştir. Plastik malzemelerde kendi aralarında kullanılan ham maddenin cinsine göre sınıflara ayrılmaktadır. Parox 000CA plastik aksamında kullanılan ham madde, Nylon6 şeklinde adlandırılır. Bu ham madde %30 oranında cam elyafı ile birlikte karıştırılarak parçalar imal edilir. Böylelikle malzemelerin kırılganlık oranı minimuma indirilir.Bu nedenle biz,diğer argümanlarında olduğu gibi ürünlerimizin plastik parçalarının da sağlamlığına güveniyoruz. Aynı zamanda tüm ürünlerimizde kullanılmakta olan tekerlek ve amortisörler (Pistonlar) sınıfının en yüksek standartlarına sahip özellikler dedir.Ürünlerimizin sağlamlığı çağrıştırması, kullanıcıların memnuniyetleri de bu yüzdendir. Siz de mutlu ve memnun müşterilerimiz yer arasında almak isterseniz Parox 000CA, tam da sizin için tasarlanmış bir çalışma ve yönetici koltuğu modelidir.

 

KÖŞK MOBİLYA


Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Parox 000 CA Goldsit Çağlayan; ofis mobilyaları alanında Parox 000 CA, Yönetici Ofis Koltukları ofis ürünleri ile yurtiçi alımlarda ücretsiz kargo avantajıyla ! PXC Parox 000 CA

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.